Łupy z Festiwalu Spowalniania Czasu

5 Sier

Cześć,

Dziś mały wpis sytuacyjny. Wczoraj i przedwczoraj miałam okazję być na Festiwalu Spowolnienia Czasu w Krakowie – święcie wina, jedzenia i muzyki. Po licznych degustacjach wina i potraw z różnych stron świata, z lekką nostalgią stałam z Sangrią w jednej ręce i upolowanymi skarbami w drugiej, chłonąc niepowtarzalny klimat tej imprezy.

Stąd też chciałabym się pochwalić paroma „łupami”, które zresztą uprzednio wypróbowałam i każdemu polecam. Są to: dżem z czerwonej porzeczki z kardamonem – istny nowy wymiar smaku porzeczki, ciemny (Porter) kwas chlebowy oraz pikantny sos z grillowanej czerwonej papryki – wedle bułgarskiej receptury.

Festiwal kończy się dziś o północy. Tych, którzy mają wolny wieczór, zapraszam na Plac Szczepański, a tych, którzy nie mogą przyjść odsyłam do informacji o Festiwalu: informacja, artykuł

Pozdrawiam:)

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: